#gruemenu.grue

Конна база „Драгалевци”, съвместно с квалифицирани учители по английски език, ви представя новата услуга „ Да учим, докато се забавляваме ”.

Курсът е насочен към деца от 6 до 12 години. Специфичното за този тип курс е, че позволява на децата да упражняват английския си език извън учебните зали.

Курсът е с продължителност 2 дена. И присъствие 4 часа на ден. Групите са максимум от 5 деца.

Двудневното езиково приключение е за абсолютно начинаещи и за деца с основни познания по английски език.

Обучението се провежда в естествена комуникативна среда при неформални условия чрез игри, ситуативни упражнения, импро  и други интерактивни методи, нетрадиционни за преподаването в България.

Атрактивните езикови занимания ще са в продължение на 2 дни в 4 блока от по 25 минути (по 2-а на ден).

Английски за начинаещи

Предвижда се усвояване на лексика, свързана с назоваването на: природни обекти, сред които децата реално се намират - животни, цветове; глаголи, свързани с извършваните от тях дейности; прилагателни, описващи обкръжаващата ги среда. Лексикалният запас, който децата имат възможност да усвоят в езиковото приключение, е около 35 - 50 думи.

Английски за деца с начални познания  за езика

Курсът  предвижда надграждане на лексикалния запас на децата, съобразено с техните интереси и реалните комуникативни условия, в които попадат.

Поради факта, че обучението се провежда в почивни за децата дни, сме се постарали да им осигурим и много забавления. Включени са езда, въжена градина, туризъм, като и различни игри в естествена среда.

Продължителност: 2 дена

Времетраене: 4 часа на ден

Цена: 40.00 лв.

Дата на провеждане: 27-28 април 2013

При положение, че инициативата бъде приета с интерес, ще има и последващи дати за уикендите, а за лятната ваканция ще се организират и 7 дневни курсове.

За записвне и информация: 0888 450 406