#gruemenu.grue

Мартеничка аз ти подарявам, 
       Здраве, щастие, късмет
                       да ти носи за напред!

horse martenica

През 2021 година Тодоров ден се пада на 20 Март, Събота.

По- късно ще ви дадем и информация, къде и какво ще се провежда, спрямо ситуцията с наложени мерки и ограничения във връзка с COVID-19

Наближава празникът на жената - 8 март.
Искаш този път да подариш нещо различно, нещо малко по-нестандартно и запомнящо се.
Предлагаме ти да подариш езда или ваучер за конна езда.
Ако искаш да изненадаш любимата жена, може в този ден да я доведеш да поязди или да пояздите заедно. Ако пък за този ден имаш друг интересен план, може да подариш ваучер за конна езда. Ваучерът важи 6 месеца и дамата ще може да избере ден за това вълнуващо приключение.
Има различни видове конна езда, които са подходящи както за напреднали така и за хора, които за първи път ще се докоснат до конете.
Ваучерът се изготвя индивидуално и може да има персонално пожелание.
За допълнителна информация: 089 989 1184

Тази година 2021 празникът Свети Валентин се пада в Неделя, няма да сте на работа и ще разполагате с доста време. В същото време поради ситуацията с неработещи заведения, е доста трудно да създадете романтична обстановка.
Предлагаме нашият вариант - доведете любимата или любимия на конна езда. Ако идеята ви допада, обадете ни се на тел 089 989 11 84  за да ви разкажем за различните възможности. Не се притеснявайте, ако никога не сте яздили, гарантираме ви безопасно и изпълнено с хубави емоции изживяване.