#gruemenu.grue

Уважаеми Приятели,

в предходна статия ви споделихме, че броя на нашите кончета се увеличи с още два. Тези които са я чели може би си спомнят, че имената им са Мозамбик и Саркел.
Саркел е много красив източно български кон. Но за съжаление е получил сериозни травми по време на състезателната си дейност. След направени консултации ( много благодарим на всички които ни помагат в тази насока ) има изграден план за лечението на Саркел.
Имаме обаче малък проблем, за които ви молим ако имате желание да ни помогнете.


Освен да се приложат медикаментите, за Саркел е важно да пасе зелена трева. В също време поради разтежение в предния десен крак той не трябва да се движи много на големи разстояния. Сега е есен и зелена трева около базата няма или поне не достъчно за това голямо конче.
Молбата ни е именно в тази насока, нека тези които има трева в двора и я косят, ако имат време и желание да ни я донесат докато е прясна.
Благодаря Ви предварително.

P.S.  Ако имате някакви въпроси може да ни пишете на мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или да ме потърсите на тел: 0888 450 406 / Борис /