#gruemenu.grue

Много конни бази предлагат езда в планината. Една от нашите конни бази също предлага такава услуга, това е конна база Драгалевци. Тя има доста предимства за жителите на гр. София.

Намира се в непосредсвтеба близост до града, само няколко минути с кола и вече сте в друг свят. Свят изпълнен с хармония и спокойствие - светът на конете.

Ако пък нямате собствен автомобил може да стигнете до конната база с автобус 93, последната му спирка  е на около 200 метра от конната база

Самата конна база се намира в началото на много туристически маршрути и след като пояздите може да се отправите на пешеходен поход във Витоша.

Конната база се намира и на подхода към ски пистите на Витоша, така че и през зимния период може да комбинирате развлечения.

В конната база има места където може да си организирате пикник ( ако няма детски рожден ден :) ) ,а в близост има няколко прекрасни ресторанта от различна ценова категория.

Не на полседно място има прекрасни коне и лъчезарена и любезена треньорка - Ани, която ще ви помогне да преживеете едно прекрасно приключение - Езда в планината

Подходящо е за напреднали ездачи и за хора без опит. Първите ще яздят след своя водач, а на начинаещите ще осигурим пешеходен водач, с цел максимална сигурност и спокойствие.