10 причини да посетите курсa ни по езда

Курс „Основи на туристическата езда. Хранене и поддръжка на коня" 

1. Ако разделите таксата за курса на броя на часовете езда, ще установите, че час езда ви струва само 8 лв, а теорията и практическите умения по поддръжка, които ще усвоите, ги получавате като бонус.
2. Ще получите допълнителни познания и умения, което ще ви позволи по-добре да комуникирате с конете.
3. Теоретичната част и някои от по-специфичните умения ще ви бъдат преподавани от хора със сериозен опит (засега ще запазим в тайна кои ще са гост-лекторите ), така че ще получите добри познания, а и ще може да зададете интересуващите ви въпроси на ерудити в областта.


4. Много наши клиенти заявяват желание да закупят свой кон, знанията получени на този курс ще са много полезни за такъв тип хора. Ще имате точна и ясна представа пред какво точно се изправяте.
5. Тъй като теоретичната част е под формата на групово занимание, ще се запознаете с други хора със сходни на вашите интереси.
6. Повечето ездачи са свикнали да отидат в конната база, да се качат на коня и да пояздят, ако им се предостави кон и амуниция, но ако няма кой да им го оседлае, те няма да могат да пояздят. След курса те ще бъдат абсолютно независими от друг човек, в тази насока.
7. За 50 часа езда ще опознаете голяма част от пътеките и интересните кътчета на Витоша.
8. Ще прекарате много часове, изпълнени с приятни емоции, сред природата и във взаимодействие с кончетата.
9. Поради интензивността на часовете по езда значително ще подобрите физическата си кондиция. Дори да сте човек, който сериозно поддържа своята физика, нетипичното натоварване ще даде своя принос. За ползите от ездата вижте: Езда - ползи
10. С новите постоянно нарастващи цени на горивата скоро автомобилите няма да могат да се движат, а вие ще си имате транспортно средство, което умеете да управлявате и поддържате сами.