#gruemenu.grue

"Експертите по инфекциозни болести и множество международни и вътрешни организации за здравеопазване на хората и животните са съгласни, че към този момент няма доказателства, които да сочат, че домашните любимци се разболяват от COVID-19 или че го разпространяват върху други животни, включително хора."

Турнир по прескачане на препятствия и обездка 23.02.20202

Място: София, НСБ по конен спорт Хан Аспарух

Начален час: 9:30 

Програма :

Уведомяваме всички любители на конната езда, конните бази на EzdaSofia не предлагат своите услуги срещи предоставяне на карти MultiSport

multisport ezda

Ако проявявате интерес към нашите услуги и цени, тоже да ги видите тук:

На българският книжен пазар има малко учебници за езда, броят се на пръсти. Още по рядко, срещаме заглавия от художествената литература, които засягат макар и непряко темата. 

Сега издателство Хермес ни предлага книгата на Джоджо Мойс  "Повелителката на конете" . Оригиналното заглавие е малко по-различно " The Horse Dancer" , но това е избора на преводача.

Резюме:

В  квартал на Лондон Анри Лашапел обучава внучка си и нейния кон Бу да предизвикват гравитацията, както той самият е правил преди петдесет години. Неговата мечта е Сара да постъпи в елитна френска академия за езда и да получи шанс за по-добър живот.

След отсъствие от 2 години поради майчинство един от нашите треньори се завръща отново на работа в ЕzdaSofia. Тези които са идвали преди, познават Симона добре и знаят колко бързо се развиват и подобряват ездата си под нейното ръководство. 

Търпелива и внимателна, с голям опит с деца и начинаещи. Много спортни постижения. Вече можем да кажем, че има кръгъл стаж от 20 години с конете. Това може и да не и хареса :)